vineri, 1 august 2008

complex

fara a avea harfe feministe sau complexe de inferioritate in curs de suprimare, urasc barbatii. culmea, nu pe voi pentru care m-am umilit sau dupa care am exagerat cu fumurile, nu pe ceilalti pe care i-am risipit pentru ca nu stiau sa atinga si sa doara, nu...imi reglez conturile cu categoria de mijloc. cu trogloditii care apar intempestiv intre... -ei bine, ati ghicit - 2 femei.
si, brusc, nu conteaza ca ele au impartit aceeasi camera de camin si vise, la o tigara si un 3 in 1, intr-o bucatarie ingusta sau ca la masa tratativelor una-i client si alta agentie, ori ca, la un moment dat, si-au dat viata cu seringa, de la una la cealata. nici ca iti sfasie fusta din priviri, combinandu-te de pe aceleasi taste.
stii ce conteaza? conteaza ca in montaigne russe-ul cotidian, in bucla asta nenorocita, imparitatea sufoca... aceeasi imparitate care doar azi uraste barbatii.

2 comentarii:

  1. coaie, fara sa fiu misogin, iti repet niste chestii pe care, in mare parte, le-am zis atunci in "la scena":
    1. nu cu trogloditii ai probleme. nu sunt trogloditi. de ce? trogloditii la trogloditi trag. that makes 3 of them. cele 2 fomei+trogloditu' initial. deci nu e troglodit.
    2. nu trogloditu' e de vina. e acea treaba de onoare care ar trebui sa fie intre doi prieteni. sau prietene. el e testul. nu el conteaza, el e abur.
    in mare parte asta vroiam sa iti zic. dar mai multe cand om bea berea aia cu care m-ai amagit demult. capisci?

    RăspundețiȘtergere
  2. vad ca de cand ti-am zis ca scrii cam tristache ai lasat la o parte scrisul. tzztzzztz. pai e frumos?

    RăspundețiȘtergere