joi, 25 iunie 2009

facelift

da, da, eu sunt facuta sa fiu om al muncii. probabil, daca darwin ar fi avut posibilitatea sa studieze clanul alor mei, ar fi schimbat pe ici pe colo si mai ales prin punctele esentiale evolutionista sa teorie si ne-ar fi stabilit stramosul-asin, ca sa nu zic magar. revenind, imi place sa scriu mailuri cat mai explicite, sa vorbesc mult la telefon, sa caut exemple pentru a evita redundantismul (don't know if the word really exists) si sa ma agit. pentru ca asta fac cel mai des. si mai bine.

iar zilele astea luuungi si fara to do list aferent sunt necuprinse in niciun horoscop. si nu prea stiu cum sa le abordez. stiu doar ca vin din partea acelui yellow code (showers, rumble of thunder and stuff) care a clipocit toata saptamana pe weather.com. carevasazica, "nu pup timisoara weekend-ul asta" vine la pachet cu "sed si cuget toata saptamana, mimand preocupare pentru o sumedenie task-uri inexistente".

acum ca am prezentat contextul in care a fost dezvoltata actiunea, I proudly present my new look&skin&theme&sau cum s-o fi chemand.

v-astept verde. crud:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu